1. Home
  2. Afbeeldingen en video’s
  3. Hoe vind ik een video link in Vimeo Pro

Hoe vind ik een video link in Vimeo Pro

Vimeo Pro-leden en hoger hebben toegang tot de directe links naar hun geconverteerde videobestanden, die kunnen worden gebruikt om op Vimeo gehoste video’s te downloaden of af te spelen via een externe speler of webpagina.

Dit wordt op sommige sites gebruikt als achtergrond video in bijvoorbeeld een header. OM dit in te stellen heb je de directe link naar je video nodig.

Om toegang te krijgen tot deze van derden, open je je video vanuit de videomanager en selecteer je Geavanceerd rechts van de speler. Open het tabblad Distributie en blader naar het gedeelte Koppelingen naar videobestanden/Video file links. Kies “Download de video” en pak een van de verstrekte URL’s.

Let op: de opgegeven download-URL’s verlopen niet. Zodra je download-URL’s beschikbaar zijn, kan iedereen die de link kent je video’s downloaden. De enige manier om dit te stoppen, is door je video van Vimeo te verwijderen.

Updated on 18 juni 2021