1. Home
  2. Wordpress CMS
  3. Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Het is belangrijk om regelmatig het wachtwoord aan te passen waarmee je inlogt in het CMS. Je kunt dit als volgt doen:

Stap 0. Ben je al ingelogd in het CMS? Log dan eerst uit.

Je vind de link om uit te loggen rechtsboven aan de pagina

Stap 1. Als het goed is heb je nu het login scherm voor je.

Klik nu op de link Wachtwoord vergeten?

Stap 2. Vul je gebruikersnaam in

Vul je gebruikersnaam in (of het e-mail adres dat aan je gebruikersnaam is gekoppeld). Je krijgt nu automatisch een e-mail met daarin de instructies om je wachtwoord aan te passen.

Stap 3. Volg de instructies in de e-mail en pas je wachtwoord aan.

Kies een veilig wachtwoord, dus niet 123456 of de naam van je hond. (Mocht je een idee willen krijgen bij hoe snel jouw wachtwoord te kraken is, dan vind je hier een mooie lijst met wachtwoorden die je dus niet moet kiezen).

Veel succes!

Updated on 17 december 2021