1. Home
  2. Wordpress CMS
  3. Help! de […] is niet zichtbaar in de achterkant van het CMS

Help! de […] is niet zichtbaar in de achterkant van het CMS

Als je een specifiek blokje in moet vullen maar je vind dat niet terug in het CMS kunnen er een paar dingen aan de hand zijn. In dit voorbeeld gaan we uit van Pagina attributen blokje, maar ditzelfde verhaal geldt voor Samenvatting of Uitgelichte afbeelding.

Dit kan er aan de hand zijn

Rechts bovenin zie je het tabje schermopties, klik hier op zodat het panel opent. Staat er een vinkje bij het blokje dat je mist? (In dit voorbeeld Pagina attributen) Zo nee, zet hier een vinkje in en de het blok komt weer te voorschijn.

Zie je de titel van Pagina-attributen wel maar zijn de velden er onder verdwenen? Dan is het blokje ingeklapt. Klik dan op het rechter driehoekje, dan komen ze weer tevoorschijn.

Helpen bovenstaande opties niet? Dan staat het blok met pagina attributen hoogstwaarschijnlijk ergens in de linkerkolom tussen de content.

Blader naar beneden, en als je het Pagina attributen blok gevonden hebt, klik dan met je muis midden op de balk, huis je muisknop in en sleep het blok naar de rechterkolom.

Als het goed is heb je nu dit blok weer teruggevonden. Mocht het niet lukken, neem dan gerust contact met ons op.

Updated on 10 juni 2021